2015. július 4., szombat

Belga vonat, következő szint

Anno Dante nagyszerűen megrajzolta a túlvilág térképét, hogy tudjuk, mire számítsunk odaát, de egy apró bugyor kimaradt, a belga vasúté (mentségére legyen mondva, akkor még nem sok vonat volt).

Ezt akkor most pótoljuk. Első körben a 20 perces Leuven-Brüsszel utat szerettük volna megtenni:


Lehet választani ízlés szerint 32 és 49 perc közti késést! Ez persze akkor vált izgalmassá, amikor kiderült, hogy Brüsszelben az utolsó csatlakozásnak nem sikerült megvárnia minket. Ekkor jött a "namilesz".

Itt lett meglepő a dolog, a peronon szomorúan álló pártól megkérdeztük, hogy hova mennének, hát LLN-be. És mit csinálnak, hát matekot. Innentől tudtuk, hogy egy hajóban evezünk. Főleg mikor kiderült, hogy a lány onnan van Kanadából, ahol nekem is sikerült pár évet eltöltenem. Ettől persze nem lett nyilvánvaló a hazajutás. Végül a srácnak sikerült egy közepesen lelkes barátot előkerítenie, aki egy kis borravalóért bejött értünk és hazavitt. Azt azért tudni kell, hogy az út egy irányba megvan 40 perc.

Ebből egyelőre kimaradt, hogy is kerültünk Leuven-be, az egy sokkal üdítőbb történet, és ezzel le is zárnám a következő rész trailerét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése